21-10-2019
Първата по рода си международна правна конференция South East Europe Summit 2019 се организира съвместно от ПМП и The Legal 500
Уникална по рода си международна правна конференция се проведе на 16 октомври в София Хотел Балкан

South East Europe Summit 2019 се организира съвместно от „Пенков, Марков и партньори“ и The Legal 500 – най-авторитетната организация за оценяване и класиране на правни кантори и адвокати от цял свят. Събитието е първо по рода си не само за България, но и за цяла Югоизточна Европа, и събра на едно място над 120 водещи фигури международната правна сцена.

 

Конференцията бе открита от Дейвид Гоулторп, управляващ директор на The Legal 500, Владимир Пенков, основател, председател и старши съдружник на адвокатско дружество „Пенков, Марков и партньори“, и топ банкерът Левон Хампарцумян.

 

Конференцията South East Europe Summit 2019 представи предизвикателствата, пред които се изправя днешният бизнес, както и важната роля на правните звена във всяка една компания. Сред водещите теми, които бяха обсъдени от български и международни експерти по време на събитието, са защита на личните данни и киберсигурност, мерки срещу изпирането на пари, дигитализация на услугите, сливания и придобивания, мениджърски и лидерски похвати.

 

„За нас е огромна гордост, че за първи път такова значимо международно събитие като South East Europe Summit 2019 се фокусира върху страните от Югоизточна Европа, признавайки неограничените им възможности. Този успех бе постигнат вследствие на успешното икономическо развитие на региона, благодарение както на европейската помощ, така и на развитието на човешките ресурси и работната сила тук. Професията ни се променя с голяма скорост и за всички нас това е голяма отговорност. Фактът, че такава важна конференция се провежда именно в България, е едновременно голямо признание и предизвикателство за нас“ – сподели Владимир Пенков, основател, председател и старши съдружник на адвокатско дружество „Пенков, Марков и партньори“.