07-05-2024
Пенков, Марков и партьори заедно с Lex Mundi - 25 години съвършенство

За да отпразнуваме заедно повече от 25 години на постижения, "Пенков, Марков и партньори" бяхме удостоени с посещение от Президента и Главен изпълнителен директор на Lex Mundi - г-жа Хелена Самаха и Ръководителя за Европа, Глобални пазари - г-жа Селест Перет.

 


Срещата се проведе в централния офис в София и беше фокусирана върху презентация от нашия гост относно последното развитие, свързано с някои инструменти за "управление на знанието" (knowledge management) на водещата глобална мрежа от независими правни кантори.

 


На свой ред ПМП представи своята усъвършенствана вътрешна информационна система.

 


След проведените задълбочени дискусии се насладихме и на приятна вечеря заедно, по време на която се родиха нови идеи. Спокойната атмосфера бе подходяща за конструктивни разговори, насърчавайки по-дълбоко разбиране на гледните точки един към друг и укрепвайки връзките на нашето партньорство.

 


Убедени сме, че това сътрудничество не следва да води до нищо по-малко от съвършенство при обслужването на нашите клиенти.

 


Изключително се гордеем да бъдем ексклузивния доверен правен офис за България на такава модерна и отдадена организация като Lex Mundi. (edited)